Marchbanks förlag

Tidigare titlar

Gillar du trav? Då är Travtränare de Luxe given för dig och din bokhylla. Allt om sex av Sveriges främsta travtränare däribland Roger Walmann och Peter Untersteiner. Gillar du inte trav? Då är kanske TDL något för dig i varje fall? Skönt att ha klart den perfekta presenten för din vän som älskar trav. 75 kr signerad och fraktfritt.

103_2349

Fader okänd är boken för dig som gillar att beröras på djupet. Följ Andreas när han efter 29 år utan sin pappa försöker hitta honom i Oxford med hjälp av Frälsningsarméns eftersökningsbyrå. Ta också del av hur sex överklasskillar på Nya Lundenskolan under högstadietiden förgriper sig på klasskamraten ”Eva” – dag efter dag – år efter år.

Det största svinet heter Marcus Dunér och har jobbat som journalist på SVT och TV4. Hans far Claes Dunér driver sedan 40 år tillbaka ett flertal McDonaldsrestauranger i Göteborg.

13626509_10153624000042805_5130362201378262174_n[1]

Fader okänd är inget för dig som gillar ytliga betraktelser om livet på NK´s skönhetsavdelning.

Fader okänd är boken för dig som gillar att bli berörd i sådan utsträckning att det vänder sig i magen på dig. Just nu får du Fader okänd för låga 75 kr signerad och fraktfritt. Även Fader Okänd kan rekommenderas som en prima present.

BöckerKommande titlar

Tunnelseende från en bro

En daytrader och tre professionella gamblers har vunnit miljoners miljoner, men senare förlorat rubbet.

När de inte längre har något val blir de involverade i grav kriminalitet.

Kan du se en daytrader från Östermalm råna en värdedepå i Ullared? Inte jag heller.

Tunnelseende från en bro 

Marchbanks förlag grundades av författaren Andreas Bergman 18 maj 2015. Namnet Marchbanks är en hyllning till Andreas far Geoffrey Marchbanks, hela släkten Marchbanks och till härliga landet England.

Andreas har tidigare skrivit Travtränare de Luxe som lanserades av Sportförlaget på Bok & Biblioteksmässan 2007. Fader okänd är Marchbanks första titel och även den lanserades på Bokmässan.

Att Andreas valde att ge ut Fader okänd på egen label beror på att han ville vara delaktig i hela processen. Kompetensen att marknadsföra finns iom yrket copywriter som Bergman med framgång prövat på Svenska Spel, Visby.

Tålamodet att stå still fyra dagar på en Bokmässa är inte lika omfattande så Tunnelseende från en bro kommer att ges ut på externt förlag.

 

 

world of sports and gambling